HTML

Szerintünk így kellene

Hogyan kellene megjelennie az értelmi fogyatékos emberek érdekeinek a törvényekben? Szerintünk így. És szerinted? Szólj hozzá! Gyűjtsük össze együtt, hogyan is kellene!

Két hétre is elég lehet a negyedévre kapott normatíva

2012.02.22. 15:46 ÉFOÉSZ

Örömmel jelentjük, közel két hónap csúszás után végre megérkezett a támogató szolgálatunknak járó pályázati pénz. A dolog szépséghibája csupán annyi: az elmúlt időszak pénztelensége során felgyűlt adótartozást a biztonság kedvéért rögtön le is vonták belőle, így a várva várt 9 168 212 forint helyett 943 206 forintot (a tizedét) kaptunk kézhez. Természetesen ennek is örülünk, ebből az összegből legalább két hétig el fogjuk tudni látni az erre a negyedévre ránk bízott közfeladatot.

Az adótartozás halasztására egyébként már jóval korábban beadtunk egy szabályos kérelmet, amit azonban több más szervezetéhez hasonlóan az adóhatóság nem tudott időben elbírálni, igaz, legalább értesítettek, hogy 30 nappal meghosszabbítják az eljárást. Mostmár persze az esetleges pozitív válasznak sem lesz jelentősége: boldogíthat a tudat, hogy a következő negyedévi pénzt már pozitív adómérleggel várhatjuk.

Bízunk benne, hogy más szervezetek, szociális szolgáltatók nálunk előrelátóbban cselekedtek, és ezekben a nehéz hónapokban, az állami támogatások visszatartásának időszakában is végig befizettek minden adót - még a ki nem fizetett bérek után esedékeseket is.

Szólj hozzá!

Címkék: pénz civilek támogató szolgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintunkigy.blog.hu/api/trackback/id/tr494172639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása